B2B Groothandels

Matterport 3D-tours en Overlay van 360 Totaal, ook voor u de oplossing!

Februari 2020 werden we door een groothandel gebeld. Tot op dat moment hadden we geen klanten op het gebied van Groothandels en B2B, wel veel ervaring met onder andere showrooms en alle kennis op ons vakgebied. Het was het eerste moment dat de gevolgen van Corona voor de B2B & Groothandel branche duidelijk werden. Vakbeurzen die wereldwijd werden afgelast en (internationale) inkopers die niet meer naar de showroom in Nederland konden komen. Of we hier een oplossing voor hadden? We dachten gelijk aan Matterport 3D tours met onze Overlay en al zijn mogelijkheden. Een Matterport 3D-tour is niet te vergelijken met een traditionele Virtuele Tour wat betreft gebruiksgemak en mogelijkheden. Na een vrijblijvende demo scan en presentatie van de mogelijkheden was men gelijk enthousiast en werd er besloten tot actie! Er was een oplossing, de beste 3D-tour (wachtwoord beveiligd), persoonlijke klant-login procedure , koppeling webshop. video/audio chat enzovoorts. Met onze training en Edit rechten kon de 3D-tour worden ingericht zoals gewenst door het bedrijf zelf. De praktijkervaringen waren zeer goed en sindsdien hebben we voornamelijk via mond tot mond reclame veel nieuwe B2B en Groothandel klanten op allerlei gebied erbij gekregen. Met onze 3D-Tours bieden B2B en Groothandels hun klanten nu de mogelijkheid om op de beste virtuele manier te kunnen inkopen. Zelfstandig of op afspraak met een accountmanager. Tijdens een klantafspraak met de accountmanager is er persoonlijk contact in de 3D Tour, dat kan via onze video/audio chat functie maar ook met Teams en Zoom. Zoals u kunt begrijpen delen we deze 3D-tours niet. Wel kunnen en mogen we in een persoonlijk contact diverse opdrachtgevers bij naam noemen. We hebben nu in bijna 2 jaar een brede klantenkring binnen de B2B en Groothandel wereld opgebouwd en kunnen u goed adviseren. Of het nu gaat om een showroom van 100 m2 of 10.000+ m2, wij hebben er ervaring mee en kunnen alles aan. Ook met meerdere scanners op het zelfde moment 24/7. Bij interesse tonen we u aan de hand van een vrijblijvende en gratis demoscan graag de mogelijkheden. U zult verbaasd zijn over de lage kosten en het voor iedere nieuwe collectie gaan toepassen is onze verwachting.


Voorbeeld 3D Virtuele Tour PMP Furniture Zwijndrecht. Tip, zet de tour recht onder fullscreen en klik eens op alle icoontjes.

PMP Furniture heeft deze 3D tour op hun eigen manier ingevuld en openbaar op hun website staan. Hiermee kunnen we u een idee van de mogelijkheden geven.

Onze 3D Tours zijn echte sales tools! Neem contact met ons op en we reageren snel.

Ander voorbeeld 3D Virtuele Tour Foodyart Amsterdam  DIRECT CONTANT?

  Kees Smans 06 54248257

  OF ALS E-MAIL MAKKELIJKER IS

  info@360totaal.nl

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google’s privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Terug naar “Alle Branches”