360 Totaal is uw Digital Twin partner voor Architectuur, Engineering & Constructie.


360 Totaal werkt sinds november 2022 als een van de eerste bedrijven in Nederland met de nieuwste Matterport Pro 3 High-performance, high-precision LiDAR scanner.
Onze specialisatie: Digital Twins met optioneel Floorplan, Pointcloud, E57 File, TruePlan™ for Xactimate, BIM File …

Nizo Ede – Bijkijk zelf onderstaande Digital Twin om het te beoordelen

Een nieuw samenwerkingskader voor werkgroepen, Views genaamd, stelt groepen en grote organisaties in staat om afzonderlijke, op machtigingen gebaseerde workflows te creëren om verschillende taken met verschillende teams te beheren, zoals virtuele inspecties, training op afstand, ruimteplanning, gepersonaliseerde virtuele rondleidingen en meer. Er zijn heel veel mogelijkheden met onze Digital Twins en beheersrechten, wat zijn uw wensen?? Wij adviseren u graag.


Beheer uw faciliteiten effectiever. Door Pro3-gegenereerde digitale tweelingen helpen u uw faciliteiten tot in het kleinste detail te beheren, waardoor het mogelijk wordt om nauwkeurigere metingen en schattingen te krijgen voor reiniging, reparaties, naleving, apparatuur, ruimteplanning en meer.


De nauwkeurigheid van de Matterport Pro 3 LiDAR scanner is niet zo nauwkeurig als laserscanners uit het hogere segment maar ‘goed genoeg voor de meeste gevallen’ en creëert als enige LiDAR scanner gelijktijdig een nauwkeurige en meeslepende Digital Twin van elke ruimte, zowel binnen als buiten!

De nauwkeurigheid van de Matterport Pro 3 is: ±20 mm op 10 m. Als u een hogere nauwkeurigheid nodig heeft kunnen we Matterport Pro 3 scan combineren met de Leica BLK360: ±6 mm op 10 m. (volgende lasers zijn niet te combineren in het Matterport model: ± 2,4 mm voor de Trimble X7 en ± 1 mm voor de Faro Focus S op 10 m.)


360 Totaal is uw partner voor scans met de Pro 3 van grote buitenlocaties, van stadions tot campussen met een snelheid en nauwkeurigheid die nog nooit eerder is vertoond.


360 Totaal levert Digital Twins die nauwkeuriger, gedetailleerder en levensechter zijn dan ooit tevoren. Snel en betaalbaar!

Zie voorbeeld

Ook een Digital Twin? Neem contact met ons op en we reageren snel.    Of bel direct Kees Smans 06 54 24 82 57