360 Totaal is uw Digital Twin partner voor Architectuur, Engineering & Constructie.Digitalisering is een speerpunt in het strategisch beleid van veel bedrijven. Of u nu in de architectuur, techniek of constructie werkt, u kunt eenvoudig documentatie stroomlijnen met 3D Scans. Met onze Matterport Digital Twins kunt u ook kosten verlagen en tijd besparen.


360 Totaal werkt sinds november 2022 als een van de eerste bedrijven in Nederland met de nieuwste Matterport Pro 3 High-performance, high-precision LiDAR scanner. Deze scanner is geschikt voor binnen- en buiten ruimtes.

Onze Digital Twins helpen u uw faciliteiten tot in het kleinste detail te beheren, waardoor het mogelijk wordt om nauwkeurigere metingen en schattingen te krijgen voor reiniging, reparaties, naleving, apparatuur, ruimteplanning en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit allemaal met een snelheid en nauwkeurigheid die nog nooit eerder vertoond is. Beheer uw faciliteiten effectiever. Wij verzorgen graag een demo, wij zijn ervan overtuigd dat u enthousiast zult zijn.
Onze specialisatie: Digital Twins met optioneel Floorplan, Pointcloud, E57 File, TruePlan™ for Xactimate, BIM File …

Nizo Ede – Bijkijk zelf onderstaande Digital Twin om het te beoordelen

Een nieuw samenwerkingskader voor werkgroepen, Views genaamd, stelt groepen en grote organisaties in staat om afzonderlijke, op machtigingen gebaseerde workflows te creëren om verschillende taken met verschillende teams te beheren, zoals virtuele inspecties, training op afstand, ruimteplanning, gepersonaliseerde virtuele rondleidingen en meer. Er zijn heel veel mogelijkheden met onze Digital Twins en beheersrechten, wat zijn uw wensen?? Wij adviseren u graag.


De nauwkeurigheid van de Matterport Pro 3 LiDAR scanner is niet zo nauwkeurig als laserscanners uit het hogere segment maar ‘goed genoeg voor de meeste gevallen’ en creëert als enige LiDAR scanner gelijktijdig een nauwkeurige en meeslepende Digital Twin van elke ruimte, zowel binnen als buiten!

De nauwkeurigheid van de Matterport Pro 3 is: ±20 mm op 10 m. Als u een hogere nauwkeurigheid nodig heeft kunnen we Matterport Pro 3 scan combineren met de Leica BLK360: ±6 mm op 10 m.


Ook een Digital Twin? Neem contact met ons op en we reageren snel.    DIRECT CONTANT?

    Kees Smans 06 54248257

    OF ALS E-MAIL MAKKELIJKER IS

    info@360totaal.nl