360 Totaal is sinds 2010 een van Nederlands eerste Google Street View Trusted bedrijven. Nu 2.000+ verzorgde Street View Tours met meer als 100 miljoen views!

Google Bedrijfspagina’s zijn uitermate belangrijk voor ondernemers of je bedrijf nu klein of groot is. Iedereen zoek snel even informatie op je Google pagina, openingstijden, route, belknoop, reviews, beelden en nog veel meer. Wij adviseren iedere ondernemer om zo actief mogelijk te zijn met de Google Bedrijfspagina en alle mogelijkheden te benutten.

Een Google Street View Tour kan ook op je website worden geplaatst, Google zorgt dan gratis voor de hosting. Dit is voor een klein bedrijf vaak een goede oplossing. Een Google Street View Tour kan niet worden voorzien van informatie in de tour, als je meer mogelijkheden wilt is een een Virtuele Tour of een Matterport 3D Tour nodig. Voor een bedrijf met een Google Bedrijfspagina vinden wij vaak de een combinatie de beste keuze. Street View Tour voor op de Google pagina en Matterport 3D Tour/Virtuele Tour voor op de website.