360 Totaal is sinds 2010 Google Street View gecertificeerd met 2.000+ verzorgde Street View Tours met 100 miljoen+ views!

Bij afname van een een Matterport 3D Virtuele tour plaatsen wij deze 3D tour voor op uw website gratis door naar uw Google bedrijfspagina als Street View Tour voor de beste marketing. Dit zolang de actie duurt.

Google Bedrijfspagina’s zijn uitermate belangrijk voor ondernemers of uw bedrijf nu klein of groot is. Iedereen zoek snel even informatie op je Google pagina, openingstijden, route, belknoop, reviews, beelden en nog veel meer. Wij adviseren iedere ondernemer om zo actief mogelijk te zijn met de Google Bedrijfspagina en alle mogelijkheden te benutten.

Een Google Street View Tour kan niet worden voorzien van informatie in de tour, als u meer mogelijkheden wilt is een Matterport 3D Tour de beste keuze. Voor een bedrijf vinden wij vaak een combinatie de beste keuze. Een Matterport 3D Tour voor op de website en een Google Street View Tour op uw Google Bedrijfspagina. Van een Matterport 3D tour kunnen we de 360 graden panorama’s doorplaatsen als Google Street View Tour op uw Google Bedrijfspagina, dit doen we tijdelijk gratis. Op deze manier wordt uw bedrijf optimaal gepresenteerd op uw bedrijfswebsite en op uw Google bedrijfspagina.

Voorbeeld Matterport 3D tour doorgeplaatst als Street view Tour

Matterport 3D tour Koreman Exclusive Carpets Maastricht

Matterport 3D tour op website Koreman Maastricht

Matterport 3D tour doorgeplaatst naar de Google Bedrijfspagina Koreman Maastricht als Street View Tour


Liever alleen een Google Street View Tour? Dat kan natuurlijk, dat regelen we snel, goed en scherp geprijsd! De Google Street View staat dan niet alleen op uw Google bedrijfspagina maar kunt u ook gratis plaatsen op uw website en delen met een link.