360 Totaal is uw partner voor 3D Scanning. Wij leveren snel en goed uw Digital Twin met Pointcloud. Grotere ruimtes. Betere nauwkeurigheid. Snellere scans. Binnen buiten, elk moment. Wij zijn voor alles klaar.

360 Totaal scant met de Matterport Pro 3 LiDAR camera. Deze baanbrekende camera met LiDAR voert miljoenen metingen uit onder omstandigheden van weinig licht tot direct zonlicht, zodat u ook het buitenleven met meeslepende details kunt ervaren. In een en de zelfde 3D Scan ronde wordt niet alleen de data zoals de pointcloud verzameld maar ook de unieke Matterport Digital Twin. De mogelijkheden in de Digital Twin voor informatie uitwisseling is eindeloos en als een eenvoudig te gebruiken visueel referentiemodel is de Digital Twin niet te kloppen.Kies hieronder uw branche voor meer informatie over de 3D Scanning van 360 Totaal met Digital Twin en Pointcloud.Nauwkeurigheid van onze Matterport Pro 3 LiDAR scanners

De nauwkeurigheid van de Matterport Pro 3 LiDAR scanner is niet zo nauwkeurig als laserscanners uit het hogere segment maar vaak ‘goed genoeg’. Niet alle projecten hebben de veel duurdere scan precisie nodig van laserscanners uit het hogere segment. Voor veel situaties is een 3D Scan met onze LiDAR Matterport LiDAR Pro 3 scanner een prima en veel goedkopere optie.

De nauwkeurigheid van de Matterport Pro 3 is: ±20mm@10m
Als u een hogere nauwkeurigheid nodig heeft kunnen we Matterport Pro 3 scan combineren met de Leica BLK360G1: ±6mm@10m. Een andere optie is de Leica BLK360G2: ±4mm@10m, de G2 kan (nog niet) worden gecombineerd in een Matterport model. Voor doeleinden met een gewenste nauwkeurigheid van bijvoorbeeld 1 of 2 mm kunnen wij u helaas niet van dienst zijn. Dit zal bijvoorbeeld voor het plaatsen van kozijnen toch door de onderaannemer zelf gebeuren. Voor de meeste gevallen zijn we nauwkeurig genoeg kunnen wij u met onze unieke combinatie van Digital Twin met Pointcloud tijd en geld besparen. (vermelde opgave nauwkeurigheid is afkomstig van de leveranciers en afhankelijk van de omstandigheden)

Bespaar tijd en kosten

Niet alleen onze Digital Twins en Pointclouds kunnen we tegen lage tarieven aanbieden maar ook de .e57 Pointcloud zeer scherp geprijsd omzetten naar gewenste bestandsformaat en/of 3D model. Meer informatie hierover vind u op onze pagina 3D Scanning Architectuur