3D Scanning is een tijd- en kostende besparende manier van inmeten voor Architectuur bedrijven. Gebaseerd op het scanmodel zijn er veel mogelijkheden zoals een Digital Twin, Pointcloud, 3D Model..


In een en de zelfde snelle 3D Scan ronde wordt niet alleen de data zoals de pointcloud verzameld maar ook de unieke Matterport Digital Twin. De mogelijkheden in de Digital Twin voor informatie uitwisseling is eindeloos en als een eenvoudig te gebruiken visueel referentiemodel is de Digital Twin niet te kloppen.


Nauwkeurigheid van onze Matterport Pro 3 LiDAR scanners

De nauwkeurigheid van de Matterport Pro 3 LiDAR scanner is niet zo nauwkeurig als laserscanners uit het hogere segment maar vaak ‘goed genoeg’. Niet alle projecten hebben de veel duurdere scan precisie nodig van laserscanners uit het hogere segment. Voor veel situaties is een 3D Scan met onze LiDAR Matterport LiDAR Pro 3 scanner een prima en veel goedkopere optie.

De nauwkeurigheid van de Matterport Pro 3 is: ±20mm@10m
Als u een hogere nauwkeurigheid nodig heeft kunnen we Matterport Pro 3 scan combineren met de Leica BLK360G1: ±6mm@10m. Een andere optie is de Leica BLK360G2: ±4mm@10m, de G2 kan (nog niet) worden gecombineerd in een Matterport model. Voor doeleinden met een gewenste nauwkeurigheid van bijvoorbeeld 1 of 2 mm kunnen wij u helaas niet van dienst zijn. Dit zal bijvoorbeeld voor het plaatsen van kozijnen toch door de onderaannemer zelf gebeuren. Voor de meeste gevallen zijn we nauwkeurig genoeg kunnen wij u met onze unieke combinatie van Digital Twin met Pointcloud tijd en geld besparen. (vermelde opgave nauwkeurigheid is afkomstig van de leveranciers en afhankelijk van de omstandigheden)

Bespaar tijd en kosten

Niet alleen onze Digital Twins en Pointclouds kunnen we tegen lage tarieven aanbieden maar ook de .e57 Pointcloud zeer scherp geprijsd omzetten naar gewenste bestandsformaat en/of 3D model. Van het Witte Kerkje Nijmegen zijn demo bestandsformaten en 3D modellen aanwezig van de meest gangbare en gebruikte software. Wij sturen u graag onze demo bestanden ter beoordeling. (meer informatie aanvraag demo bestanden vindt u op deze pagina)


Onze Matterport Digital Twin is altijd en overall in de cloud beschikbaar. Bekijk hieronder “Het Witte Kerkje Nijmegen”

Tips, zet de tour rechts onder op full screen voor de beste beleving. Klik op alle icoontjes om uit te proberen zoals links onder “measurements” om in de tour zelf te meten. De mogelijkheden voor informatie uitwisseling in de tour zijn eindeloos. U kunt onze 3D tours embedden in een Iframe zoals hier boven of delen als link: 3D tour Witte Kerkje


ARCHICAD – 3D Model “Het Witte Kerkje Nijmegen”


Beoordeel ons .bimx 3D model “Het Witte kerkje Nijmegen” in de online BIMx Viewer


REVIT – 3D Model “Het Witte Kerkje Nijmegen”


Beoordeel ons .rvt 3D model “Het Witte Kerkje Nijmegen” in de online Autodesk Viewer


Demo bestanden en 3D modellen van “Het Witte Kerkje Nijmegen” op aanvraag.

Van het Witte Kerkje Nijmegen zijn demo bestandsformaten en 3D modellen aanwezig van de meest gangbare en gebruikte software. Wij sturen u graag onze demo bestanden ter beoordeling. Maak uw keuze uit onderstaande bestanden en we sturen ze u graag toe.

De volgende voorbeelden “Het witte Kerkje” zijn op uw verzoek beschikbaar.

CAD: .dwg floorplan, reflected ceiling plan, elevation east-west, elevation north – south, 3D view, site plan

PDF: floorplan, reflected ceiling plan, elevation east-west, elevation north – south, 3D view, site plan

Revit: .rvt

archiCad: pla en BIMx

skp

.e57

Wij stellen graag de door uw gewenste bestandsformaten en/of 3D model ter beschikking om te beoordelen.


Wij zijn gespecialiseerd in 3D Scanning woningen, monumenten en erfgoed.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google’s privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.