360 Totaal werkt met de nieuwste Matterport Pro 3 High-performance, high-precision LiDAR scanner. De Matterport Pro 3 gecombineerd met de Leica BLK360 zijn uitermate geschikt om binnen- en buiten ruimtes van Power Plants in beeld te brengen.

Er zijn verschillende benaderingen, technici krijgen van ons de 3D-gegevens om verdere ontwikkelingen te maken, plannen voor revisies, geselecteerde bezoekers kunnen met een rondleiding naar bepaalde plekken in de plant lopen, projectmanagers kunnen op de computer foto’s maken en daarmee plannen enz. enz..


Onderstaande foto’s zijn van een Duitse collega die de Power Plant heeft gescand met de Matterport Pro 3 en de Leica BLK360. Er is om de 5m en 5m weg van muren scans gemaakt, de Matterport Pro3 scant 20m in hoogte, de Leica BLK360 scant tot 60m hoog. Wij kunnen indien nodig grotere hoogtes aan met hoogte statieven.


Voorbeeld van 360 Totaal – NIZO EDE Food Plant


Wij verzorgen graag een vrijblijvende demo om te beoordelen. De mogelijkheden binnen een Matterport model zijn eindeloos…

Een nieuw samenwerkingskader voor werkgroepen, Views genaamd, stelt groepen en grote organisaties in staat om afzonderlijke, op machtigingen gebaseerde workflows te creƫren om verschillende taken met verschillende teams te beheren, zoals virtuele inspecties, training op afstand, ruimteplanning, gepersonaliseerde virtuele rondleidingen en meer. Er zijn heel veel mogelijkheden met onze Digital Twins en beheersrechten, wat zijn uw wensen?? Wij adviseren u graag.